Next Step-Next Level

Next Step-Next Level
Om een nog veelzijdiger programma ‘Vitaliteit in de Buitenlucht’ te kunnen aanbieden hebben wij sinds 2020 wij ingezet op samenwerking en krachtenbundeling van Mind-Walk your Nature met collega trainer-coach Yvonne Mulder De Jong van Tinkerbell Ontspanning en Vitaliteit in de Buitenlucht onder het motto Next Step-Next Level.
Samen we hebben mooi veelzijdig trainingsprogramma samengesteld
Een programma wat je zowel live als online kunt volgen.

Vitaliteit in de Buitenlucht
Als je wel n beetje klaar bent met binnen zitten en het tijd is om meer in beweging te komen, frisse lucht te happen, energie op te doen en een positieve boost te krijgen, laat ons je dan mogen inspireren met Mind-Walk your Nature en Vitaliteit in de Buitenlucht.
Ik maakte toen een paar introductiefilmpjes, die je onderaan deze pagina kunt vinden.

Waar kun kun je ons vinden?
Behalve via deze website en de pagina’s Vitaliteit in de Buitenlucht, Activiteiten en Agenda kun je ons ook volgen op onze Mind-Walk your Nature facebook en instagram pagina’s.

En als je ook een liefhebber bent van alles wat met natuur en positieve gezondheid heeft te maken en daarover graag wilt uitwisselen, volg dan onze fb-pagina Mind-Walk your Nature

Kun je niet langer wachten, ben je zeer geïnteresseerd om mee te doen, (live of online) of wil je liever 1 op 1 contact, schroom dan vooral niet om contact op te nemen via mail, zodat we een afspraak kunnen maken bespreken wat mogelijk of gewenst is

Gonda Postma | d’Raadgever | Mind-Walk your Nature
trainer-coach
E: draadgever@gmail.com