Coaching m.b.v. Mayawijsheid

Coaching m.b.v. Mayawijsheid

Zou jij een gids op je levensreis willen?
Wens jij iemand die jou persoonlijk kan begeleiden en ondersteunen in jouw ontwikkelingen en processen, vanuit kennis, wijsheid en levenservaring?

Ben ik de coach die jij zoekt?
Mijn naam is Gonda Postma | d´Raadgever en als trainer en coach maak ik gebruik van kennis en wijsheid zoals ik die in mijn opleidingen en later ook in verschillende culturen heb mogen leren kennen.

Blauwe Nacht-Dromen

Coaching m.b.v. de wijsheid van de Maya
Zo is ook Mayawijsheid op mijn pad gekomen en ben ik Tzolkincoach geworden.
Door studie en in de praktijk heb ik mogen ondervinden dat Mayawijsheid een geweldig kompas is voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, relaties, teamontwikkeling etc is.
In mijn werk maak ik o.a. gebruik van de wijsheid en de archetypische profielen van de oude Maya, (de Tzolkin of Mayakalender).
Mayawijsheid, de Tzolkin of 13 manenkalender is wijsheid die gebasseerd is op de astrologie van de Maya. (oud-Indiaans volk)
Het universum heeft ons zoveel te vertellen over onze essentie en de bron van alles.
En daar wisten natuurwijzen als de Maya alles van.

Leven met de Mayakalender als kompas
Dit betekent dat je, net als de Maya (een oud Indiaans natuurvolk) je leven en werk leert afstemmen op de Tzolkin/Mayakalender, de natuur, je natuurlijke eigenschappen, kwaliteiten en talenten en de energieën die de dag, je levenspad, en je relaties beïnvloeden.

Ben je benieuwd wat jouw kracht is volgens Mayawijsheid?
Ik kan voor jouw een persoonlijk Mayawijsheidprofiel samenstellen.
Zo’n persoonlijk profiel wordt berekend aan de hand van de stand van de sterren en planeten tijdens je geboorte. Je vindt daarin een uitgebreide typering van jouw profiel (blauwdruk) en de thema’s van je levenspad, je potentieel en je talenten.
Ik geef daarbij een uitgebreide uitleg in een persoonlijke sessie (live of online) en we kunnen desgewenst hiermee ook in een persoonlijk traject van meerdere sessies aan het werk.Hier kun je formulier downloaden om alvast je geboorteteken berekenen: Wie-ben-jij-in-de-Maya-kalender

Wil jij jouw profiel in woord en beeld?
Dat kan ook! Dan nodig ik je uit voor een fotoshoot ‘In je Element’ waarbij ik uitdrukking geef aan de elementaire delen van jouw profielomschrijving. (ik hou van schone kunst, ben fervent fotograaf en ‘toevallig’ ook een creatieve presentatieadviseur).

Ben jij zelf óók creatief en beeldend ingesteld, dan is het ook erg leuk om zelf of samen een persoonlijke profielcollage of beeldend CV te maken.

Desgewenst kan ik/kunnen we dus zowel in woord als in beeld een persoonlijk profiel voor jou maken. Een geschenk aan jezelf of voor iemand die je dit cadeau wilt doen. Lees meer over mijn diensten als fotograaf

Wat kan ik als trainer-coach voor je betekenen?
Als je wilt (en als het klikt) help ik je met mijn kennis, wijsheid en ervaring een eindje op weg om bewuster te worden wie jij ‘in essentie’ bent en wat jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen zijn.
Hiermee kan ik je ondersteunen in jouw persoonlijke of loopbaanontwikkeling.
Om je te laten herkennen wanneer je welke stappen je het best kunt maken geef ik je handvatten om jouw weg makkelijker te bewandelen, jouw kracht efficiënter in te zetten en jouw doelen eenvoudiger te bereiken.

In welke vorm kan ik je helpen?
* Dat zou kunnen middels één of een paar individuele sessies, in een workshop, via skype, of samen erop uit de natuur in. (wandelcoaching, Mind-Walk your Nature).
* coaching kan ook in de vorm van supervisie/intervisie (individueel of groepen)
* Daarnaast begeleid ik ook groepen, teambuildingstrainingen en -activiteiten mbv Mayawijsheid, al dan niet in combinatie met Mind-Walk your Nature
* Ook zijn er mogelijkheden voor een door mij begeleide meerdaagse retreat op mijn Pleisterplaats of een nader af te spreken locatie.

Wat gaan we doen en wat ga je leren?
Als je wilt ben ik je gids en kunnen we samen jouw pad tekenen, uitstippelen, vormgeven, verbeelden, verwoorden en zo zorgen dat ook jij je levenspad en loopbaan steeds bewuster leert bewandelen.
Je zult je eigen talenten en kwaliteiten leren kennen en inzetten en ontdekken dat je steeds dichter bij je ware essentie komt waardoor de dingen steeds moeitelozer gaan en jij kunt leven, werken, stralen en creëren vanuit passie en kracht.

Jouw kompas voor elke dag:
Hieronder zie je wat de dagelijkse tekens zijn volgens de Mayakalender (Dreamspel)

De Dagenergie

“Je kunt niet bepalen uit welke hoek de wind waait, maar je kunt wel je eigen zeilen zetten”

Indicatie kosten persoonlijke coaching, wandelcoaching, workshop
> Het eerste kennismakingsgesprek online via zoom, skype, whatsapp of bellen is altijd gratis.
> Mijn algemene tarief voor live en online of telefonische coaching is € 40 per half uur, € 75 per uur (ex btw)
> berekening en online of telefonische bespreking (ca 1 uur) van jouw persoonlijk profiel, inclusief levenspad, leerweg, relaties, talent, missie etc.: totaal € 150 (ex btw)
> voor live wandelcoaching en/of fotoschoot ‘in je element’ trekken we meer tijd uit. vanaf € 125, ex btw en ex reiskosten

> een workshop kost vanaf € 55 per dagdeel p.p. of € 95 p.d.p.p.
> een begeleide retreat, inclusief maaltijden, overnachtingen v.a. € 125 p.p.p.d.

Zoek contact
Reageer je gerust als je vragen hebt en laat me weten wat ik voor je kan betekenen.

Gonda Postma | d’Raadgever
E: draadgever@draadgevergmail-com