Coaching

Hoe bewandel jij je levenspad?
We zijn mens en hebben zo allemaal ons eigen pad.
Op die levensweg komen we van alles tegen aan lessen en leraren.
Het is een pad van ontwikkeling en groei.
Best mogelijk dat we daar ook wat littekens, butsen en deuken hebben opgelopen. Of misschien lijken we soms de weg even kwijt te zijn, of zoeken we juist bewust een andere richting en een ander doel.
Herkenbaar als je je pad niet altijd zonder hobbels hebt kunnen lopen, als je valkuilen hebt ervaren, hoge hindernissen, bergen en dalen, licht en schaduw. We zijn mens en leren van vallen en opstaan en er is niets mis mee om af en toe om professionele hulp te vragen, als het je zelf even niet goed wil lukken.

Heb je het gevoel dat je op een kruispunt in je leven staat?
Wil je (of ben je genoodzaakt) iets te veranderen in je leven?
Heb je het gevoel dat je ergens in vastloopt ?
Wil je een andere richting inslaan?
Zoek je ondersteuning, inspiratie, een wegwijzer en kompas of een stok achter de deur?

Zou jij een begeleider op je levenspad willen?
Wens jij iemand die jou persoonlijk kan begeleiden en ondersteunen in jouw ontwikkelingen en processen, vanuit kennis, wijsheid en levenservaring?

Jouw coach
Mijn naam is Gonda Postma | d´Raadgever en als trainer en coach maak ik gebruik van kennis en wijsheid zoals ik die in mijn opleidingen en later ook in verschillende culturen heb mogen leren kennen.
Persoonlijk werk ik met mijn cliënten graag in en met de natuur.

Wat mag je van mij als coach verwachten?
Coaching betekent voor mij een poosje meelopen op iemands pad en begeleiden in diens processen.
Als coach ben je een vertrouwenspersoon, begeleider, trainer, wegwijzer en inspirator inéén.
Van mij mag je een holistische kijk en een integrale aanpak verwachten.
We werken samen op fysiek, mentaal, emotioneel en bezielingsniveau.
Omdat ik het leven zie als een integrale en onlosmakelijke samenhang van ‘Body, Mind, en Spirit’ ben ik naast mijn reguliere opleidingen in de leer geweest bij verschillende spirituele leraren, uit culturen waar de holistische wijsheid een belangrijk rol speelt in het dagelijks leven (o.a. boeddhisme en verschillende vormen van sjamanisme).
Een coachingstraject met mij gaat gepaard met spiegelen en sparren waarbij groot palet aan werkvormen en handvatten van mijn kant ingezet kan worden.
Door studie en in de praktijk heb ik mogen ondervinden dat Mayawijsheid een geweldig kompas is voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, relaties, teamontwikkeling etc is.

Coaching m.b.v de wijsheid van de Maya
In mijn werk maak ik o.a. gebruik van de wijsheid en de archetypische profielen van de oude Maya, (de Tzolkin of Mayakalender).
Mayawijsheid, de Tzolkin of 13 manenkalender is wijsheid die al volgens de oude Maya haar oorsprong vindt in de kosmos, de sterren en planeten, de natuur. Het universum heeft ons zoveel te vertellen over onze essentie en de bron van alles. En daar wisten natuurwijzen als de Maya alles van.

Zoek je een gids op je levenspad?
Zoek gerust en vrijblijvend contact voor een nadere kennismaking en inventarisatie van jouw vraag of behoefte.

Wat kan ik als coach voor je betekenen?
Als je wilt (en als het klikt) help ik je met mijn kennis, wijsheid en ervaring een eindje op weg om bewuster te worden wie jij ‘in essentie’ bent en wat jouw kracht en valkuilen zijn.
Als je wilt kan ik je helpen en ondersteunen in jouw persoonlijke of loopbaanontwikkeling.
Om je te laten herkennen wanneer je welke stappen je het best kunt maken geef ik je handvatten om jouw weg makkelijker te bewandelen, jouw kracht efficiënter in te zetten en jouw doelen eenvoudiger te bereiken.

In welke vorm kan ik je helpen?
Dat zou kunnen middels één of een paar persoonlijke sessies, in een workshop, via skype, of samen erop uit de natuur in. (wandelcoaching)
Als je wilt ben ik je gids en kunnen we samen jouw pad tekenen, uitstippelen, vormgeven, verbeelden, verwoorden en zo zorgen dat ook jij je levenspad en loopbaan steeds bewuster leert bewandelen.
Je zult je eigen talenten en kwaliteiten leren kennen en inzetten en ontdekken dat je steeds dichter bij je ware essentie komt waardoor de dingen steeds moeitelozer gaan en jij kunt leven, werken, stralen en creëren vanuit passie en kracht.

Ben je benieuwd wat jouw kracht is volgens Mayawijsheid?
Ik kan voor jouw een persoonlijk Mayawijsheidprofiel samenstellen.
Zo’n persoonlijk profiel wordt berekend aan de hand van de stand van de sterren en planeten tijdens je geboorte. Je vindt daarin een uitgebreide typering van jouw profiel (blauwdruk) en de thema’s van je levenspad.
In een persoonlijk traject kunnen we hiermee aan het werk.

Wil jij jouw profiel in woord en beeld?
Graag maak ik ook foto’s waarbij ik uitdrukking geef aan de elementaire delen van jouw profielomschrijving. (ik hou van schone kunst, ben fervent fotograaf en ‘toevallig’ ook een creatieve presentatieadviseur).

Ben jij óók creatief en beeldend ingesteld, dan is het ook erg leuk om samen een persoonlijke profielcollage of beeldend CV te maken.
Desgewenst kan ik dus zowel in woord als in beeld een persoonlijk profiel voor jou maken. Een geschenk aan jezelf of voor iemand die je dit cadeau wilt doen. Lees meer over mijn diensten als fotograaf

een verbeelding van mijn Mayaprofiel ‘Gele Ster’

Zoek contact
Reageer je gerust als je vragen hebt en laat me weten wat ik voor je kan betekenen. Mijn e-mailadres vind je hieronder.

Gonda Postma | d’Raadgever
E: draadgever@gmail.com

Mayawijsheid voor het dagelijks leven
Verder verwijs ik je ook graag naar mijn facebookpagina D’Raadgever waar je, net als honderden andere ‘likers en volgers, kunt lezen en zien wat ik met regelmaat blog over de toepassing van dit soort wijsheden in ons dagelijkse leven hier en nu.

De Dagenergie