Coaching

Hoe bewandel jij je levenspad?
En hoe ontwikkel jij je in je loopbaan?
We zijn mens en hebben zo allemaal ons eigen pad, hebben onze eigen ervaringen, drijfveren, talenten en motieven.
Op onze levensweg komen we van alles tegen aan lessen en leraren.
Het is een pad van ontwikkeling en groei.
Best mogelijk dat we daar ook wat littekens, butsen en deuken hebben opgelopen. Of misschien lijken we soms de weg even kwijt te zijn, of zoeken we juist bewust een andere richting en een ander doel.
Herkenbaar als je je pad niet altijd zonder hobbels hebt kunnen lopen, als je valkuilen hebt ervaren, hoge hindernissen, bergen en dalen, licht en schaduw.
We zijn mens en leren van vallen en opstaan en er is niets mis mee om af en toe om professionele hulp te vragen, als het je zelf even niet goed wil lukken.

  • Heb je het gevoel dat je op een kruispunt in je leven staat?
  • Wil je (of ben je genoodzaakt) iets te veranderen in je leven?
  • Heb je het gevoel dat je ergens in vastloopt ?
  • Wil je een andere richting inslaan?
  • Zoek je ondersteuning, inspiratie, een wegwijzer en kompas of een stok achter de deur?

Zou jij een begeleider op je levenspad willen?
Wens jij iemand die jou persoonlijk kan begeleiden en ondersteunen in jouw ontwikkelingen en processen, vanuit kennis, wijsheid en levenservaring?

Jouw coach
Mijn naam is Gonda Postma | d´Raadgever en als trainer en coach maak ik gebruik van kennis en wijsheid zoals ik die in mijn diverse opleidingen en later ook in verschillende culturen heb mogen leren kennen. Mijn focus als HR-amplitiedeskundige richt ik graag op positieve organisatieontwikkeling en talent- en competentiemanagement van het ‘human capital’. Als vitaliteitstrainer en coach richt ik me daarnaast op algehele gezondheid, vitaliteit en energiemanagement. Dat is mijn inziens de enige weg naar duurzame inzetbaarheid.

Wat mag je van mij als coach verwachten?
Coaching betekent voor mij een poosje meelopen op iemands pad en begeleiden in diens processen, of dat nou in zijn/haar loopbaan is of op het persoonlijke levenspad. Als het enigszins kan, werk ik met mijn cliënten graag in en met de natuur.
Als coach ben je iemands vertrouwenspersoon, begeleider, trainer, wegwijzer en inspirator inéén.

Van mij mag je een holistische kijk en een integrale aanpak verwachten.
We werken samen op fysiek, mentaal, emotioneel en bezielingsniveau.
Omdat ik het leven zie als een integrale en onlosmakelijke samenhang van ‘Body, Mind, en Spirit’ ben ik naast mijn reguliere opleidingen in de leer geweest bij verschillende spirituele leraren, uit culturen waar de holistische wijsheid een belangrijk rol speelt in het dagelijks leven (o.a. boeddhisme en verschillende vormen van sjamanisme).

Een coachingstraject met mij gaat gepaard met spiegelen en sparren waarbij groot palet aan werkvormen en handvatten van mijn kant ingezet kan worden.

Wat kan ik als coach voor je betekenen?
Als je wilt (en als het klikt) help ik je met mijn kennis, wijsheid en ervaring een eindje op weg om bewuster te worden wie jij ‘in essentie’ bent en wat jouw kracht en valkuilen zijn.
Als je wilt kan ik je helpen en ondersteunen in jouw persoonlijke of loopbaanontwikkeling.
Om je te laten herkennen wanneer je welke stappen je het best kunt maken geef ik je handvatten om jouw weg makkelijker te bewandelen, jouw kracht efficiënter in te zetten en jouw doelen eenvoudiger te bereiken.

In welke vorm kan ik je helpen?
Dat zou kunnen middels één of een paar persoonlijke sessies, in een workshop, via skype, of samen erop uit de natuur in. (wandelcoaching)
Als je wilt ben ik je gids en kunnen we samen jouw drijfveren, talenten en competenties analyseren en jouw verder pad uitstippelen, vormgeven, verbeelden, verwoorden.
Zo zorgen zorgen we dat ook jij je levenspad en loopbaan steeds bewuster leert bewandelen en keuzes maken die goed zijn voor jou.
Je zult je eigen talenten en kwaliteiten leren kennen en inzetten en ontdekken hoe je in je kracht staat als je kunt leven en werken vanuit je passie, talenten en competenties

Zoek gerust en vrijblijvend Contact voor een nadere kennismaking en inventarisatie van jouw vraag of behoefte.

Gonda Postma | d’Raadgever
E: draadgever@gmail.com