Pleisterplaatsen

Wat zijn Pleisterplaatsen?
Pleisterplaatsen zijn sfeervolle verblijfsplekken in een natuurrijke omgeving. Je kunt je er, al dan niet alleen, een poosje terugtrekken, tot rust of nieuwe inzichten komen, ontspannen, bezinnen, mediteren, opladen, energie opdoen. Je kunt er wandelen, beetje sporten, wellicht een kampvuurtje maken, lekker vissen, lezen, schrijven, handwerken of juist ‘niets’ doen, al naar gelang wat jij nodig hebt of wenst voor jouw gezondheid en welzijn.

Hoe ziet een Pleisterplaats eruit?
Een Pleisterplaats kan bijvoorbeeld een huisje, appartement, vakantiewoning, schuilhut, boot of chalet zijn of een kamer in een groter (land)huis. Maar we gaan in ieder geval voor een natuurrijke omgeving!

Waar vind je Pleisterplaatsen
?
Vanuit ons netwerk kunnen we Pleisterplaatsen regelen in eigen land maar ook in het buitenland.

Wat kun je doen op een Pleisterplaats?
Een Pleisterplaats is een locatie waar je tijdelijk kunt verblijven en ‘helen’.
Het is een concept waarbij we ook begeleiding (kunnen) bieden aan de reiziger/gast. We kunnen het hebben over begeleiding op locatie of online.
We kunnen dagelijkse opdrachtjes geven ter bezinning, (schrijven, knutselen, schilderen etc), oefeningen voor lichamelijk en geestelijk welzijn, meditatietraining, wandeltechnieken, ademhalingsoefeningen, advies over kruiden en gezond eten en dus kunnen we ook fijne recepten meegeven of iets voor je klaarmaken. (al dan niet tevoren)
Hoe we het persoonlijk aan gaan pakken en het programma voor jou in gaan richten overleggen we vooraf in een kennismakingsgesprek.

Welkom op mijn Pleisterplaats in Midden-Groningen

Mijn Pleisterplaats in Midden-Groningen
Ik heb een natuurrijke pleisterplaats op de grens van Groningen en Drenthe. Misschien iets voor jouw vakantie of retreat?
Lees meer over mijn Pleisterplaats in Midden-GroningenPleisterplaatsen nationaal en internationaal
Graag wil ik nationale en internationale Pleisterplaatsen uit ons netwerk in kaart proberen te brengen.
-Ben je geïnteresseerd in een tijdelijk verblijf c.q. retreat op een natuurrijke Pleisterplaats?
-Of heb je zelf zo’n paradijselijk plekje ter beschikking, waar we volgens dit concept kunnen werken?

Dan komen we graag met je in Contact!

Meditatie-retreat in Thailand
Mocht je graag eens naar een echte meditatie-retreat willen gaan of een begeleide pilgrimage dan beveel ik graag het Maitri Metta Project aan van boeddhistisch meditatieleraar Sri Annatta in Thailand.
(ik was er zelf in 2018, zie fotoalbum)

coördinator
Gonda Postma | d’Raadgever
trainer-coach
E: draadgevers.net@gmail.com