Pleisterplaatsen

Wat zijn Pleisterplaatsen?
Pleisterplaatsen zijn sfeervolle verblijfsplekken in een natuurrijke omgeving. Je kunt je er, al dan niet alleen, een poosje terugtrekken, tot rust of nieuwe inzichten komen, ontspannen, bezinnen, mediteren, opladen, energie opdoen. Je kunt er wandelen, beetje sporten, wellicht een kampvuurtje maken, lekker vissen, lezen, schrijven, handwerken of juist ‘niets’ doen, al naar gelang wat jij nodig hebt of wenst voor jouw gezondheid en welzijn.

Hoe ziet een Pleisterplaats eruit?
Een Pleisterplaats kan bijvoorbeeld een huisje, appartement, vakantiewoning, schuilhut, boot of chalet zijn of een kamer in een groter (land)huis. Maar we gaan in ieder geval voor een natuurrijke omgeving!

Waar vind je Pleisterplaatsen
?
Vanuit ons netwerk kunnen we Pleisterplaatsen regelen in eigen land maar ook in het buitenland.

Wat kun je doen op een Pleisterplaats?
Een Pleisterplaats is een locatie waar je tijdelijk kunt verblijven en ‘helen’.
Het is een concept waarbij we ook begeleiding (kunnen) bieden aan de reiziger/gast. We kunnen het hebben over begeleiding op locatie of online.
We kunnen dagelijkse opdrachtjes geven ter bezinning, (schrijven, knutselen, schilderen etc), oefeningen voor lichamelijk en geestelijk welzijn, meditatietraining, wandeltechnieken, ademhalingsoefeningen, advies over kruiden en gezond eten en dus kunnen we ook fijne recepten meegeven of iets voor je klaarmaken. (al dan niet tevoren)>
Hoe we het persoonlijk aan gaan pakken en het programma voor jou in gaan richten overleggen we vooraf in een kennismakingsgesprek.

Pleisterplaatsen nationaal en internationaal
We zijn druk bezig om nationale en internationale Pleisterplaatsen uit ons netwerk in kaart te brengen.
-Ben je geĆÆnteresseerd in een tijdelijk verblijf c.q. retreat op een natuurrijke Pleisterplaats?
-Of heb je zelf zo’n paradijselijk plekje ter beschikking, waar we volgens dit concept kunnen werken?

Dan komen we graag met je in Contact!

Projectcoƶrdinator
Gonda Postma | d’Raadgever
trainer-coach
E: draadgevers.net@gmail.com