Mind-Walk Vitaal (online begeleiding voor bedrijven)

Mind-Walk Vitaal en Mind-Walk Vitaal Thuis
online begeleidingsprogramma voor bedrijven en thuiswerkers

Mind-Walk voor bedrijven trainers verzorgen Mind-Walk trainingen op maat om medewerkers fit en vitaal te houden, maar vooral om het werkgeluk te verhogen.
Vooral in deze ‘corona’tijd, waarin er in de vitale beroepen een grote werkdruk en veel stress heerst, is het belangrijk dat medewerkers tijd krijgen voor rust en ontspanning en om “af te schakelen”.

Het Nieuwe Werken vraagt voor ieder een andere aanpak en vorm. De begeleiding van Mind-Walk Vitaliteitstrainers vraagt daarmee ook een andere aanpak, dan voor de crisis en daarom hebben wij ons 8 weeks trainingsprogramma aangepast. (Shift)

Een Mind-Walk trainer begeleidt in het Mind-Walk Vitaal programma, de deelnemers van uw bedrijf op afstand.
We doen dit o.a. via online training en persoonlijke video calls.
De training wordt ook niet meer in groepsverband gegeven, maar medewerkers krijgen de (audio, video, werkboek) oefeningen en opdrachten per mail of in een video gesprek.
Wat er niet veranderd is aan onze aanpak is de persoonlijke begeleiding. Juist in deze tijd staat persoonlijke aandacht voorop.
Voordelen van Mind-Walk Vitaal en Mind-Walk Vitaal Thuis:

🍀 minder ziekteverzuim

🍀 verhoogde productiviteit

🍀 gelukkigere medewerkers

Wat is Mind-Walk Vitaal?
Mind-Walk Vitaal en Vitaal Thuis is een aangepast onderdeel van ons reeds bestaande vitaliteitsprogramma: Mind-Walk voor bedrijven.
Alleen voldoet dit programma aan de nieuwe richtlijnen, geen groepstraining, lunchwandelen of Mind-Walk Team uitjes.
Maar zelf aan de wandel met begeleiding van jouw personal Mind-Walk trainer middels videotraining of beeldbellen.

Mind-Walk Vitaal is een online begeleidingsprogramma voor op de werkvloer en Mind-Walk Vitaal Thuis is een online begeleidings programma voor thuiswerkers.

Ons online begeleidingsprogramma
Niet 1x in de week, maar we initiëren, stimuleren en begeleiden aan de hand van week thema’s en een 8 weeks trainingprogramma, waarin 3-5 dagen per week een kort Mind-Walk moment en een aantal keren online begeleiding c.q. coaching van alle deelnemers.
Dit kan zijn meditatief wandelen of een lichamelijke oefening, zoals een ontspanningsmoment, stressrelease, loopopdracht, ademhalingsoefening etc. Precies wat de meeste werknemers nu nodig hebben om de rest van de dag (en het werk) weer aan te kunnen.