Mijn Pleisterplaats in Midden-Groningen

Mijn Pleisterplaats is een fijne plek om te zijn, te verblijven, om te helen, om te werken of juist niets te doen. Het staat in een natuurrijke omgeving en is een plek om vanuit te gaan en weer thuis te komen. Een mooie locatie om ruimte te vinden, lucht te happen, uit te puffen, te relaxen, vuurtje te stoken, een boek te lezen, kruiden en bloemen te planten, de vogels te beluisteren, eekhoorns zien springen. Je zult er ruimte vinden om te wandelen en voor Mind-Walk your Nature. Je kunt het zo gek niet bedenken, er kan hier zoveel.
Geen luxe of gelikt, maar warmte, gezelligheid, aandacht en een eigen kamer/bed in mijn huis, voor een korte retreat of langer verblijf.
Samen zijn, samen eten, samen doen of juist even je eigen weg banen.

Geen luxe zei ik, maar eigenlijk toch ook weer wel. Want wie heeft nu zoveel ruimte en zo’n Pleisterplaats, met zo’n achtertuin, met zoveel potentie en plek voor gasten.
Me-Time. Mij-Tijd.
Hier ervaar je gouden momenten voor je zelf.

I feel blessed!
En ik deel dit moois graag.

Heb je zin of behoefte om er eens even uit?
Ben je toe aan even helemaal tijd en aandacht voor jezelf?

We hebben n hele zomer voor ons en er is plaats op mijn Pleisterplaats. Welkom!
Of misschien steek je juist wèl graag de armen uit de mouwen, ben je ook handig en heb je zin om me te helpen met klussen? Ook welkom!

Wil je meer informatie over een Pleisterplaats verblijf?
Neem dan even Contact op, dan we gaan kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.
Over de verblijfskosten worden we het vast eens.
En helpende handen zijn ook kostbaar.

Waar deze paradijselijke Pleisterplaats ligt?
Deze Pleisterplaats ligt in Midden-Groningen op de grens van Drenthe, grenzend aan een prachtig veelzijdig natuurgebied. (bos, meer, wijdse polder).
Het is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, en heeft ook ruime parkeergelegenheid. Fietsen zijn ook beschikbaar. Je krijgt een eigen kamer, en kunt gebruik maken van gezamenlijke badkamer en keuken.
Samen koken en eten vind ik gezellig, maar ik kan ook vóór je koken.
Kortom: genoeg ingrediënten voor een heerlijk verblijf.

Voel je welkom!

Gonda Postma | d’Raadgever
E: draadgever@gmail.com