Over mij

Over mij
Als je al een beetje door mijn website en social media hebt gescrolled kreeg je misschien al zo’n idee.
Ik ben positief ingesteld, iemand met een holistische visie en kijk dus naar de mens als geheel.
Daarbij ben en werk ik graag in en met de natuur. Mijn drive wordt geactiveerd als ik ergens potentie in zie. Met mijn veelzijdige achtergrond begeleid ik graag mensen en organisatie bij groei en ontwikkeling.

Ik ben geboren Friezin en christelijk opgevoed, heb in de loop van mijn leven het jodendom, de islam, het boeddhisme en andere filosofieën bestudeerd. Ik heb me verdiept in astrologie, oosterse wijsheid, het sjamanisme en andere natuurwijsheden, wat ik probeer te implementeren in mijn leven en werk

Mijn loopbaan
Zoals je in mijn CV hiernaast kunt lezen leidde mijn westerse opleiding langs sociaal pedagogisch werk, ondernemerschap, lerares coupeuse/handwerktechniek, houtbewerking, meubelstoffering, sociaal-juridisch medewerker arbeidstoeleiding, personeelsvoorziening, communicatie & PR, naar Tzolkincoach, vitaliteitstrainer/coach (Mind-Walk your Nature, Vitaliteit Natuurlijk Gezond) naar HR- Amplitiedeskundige. en professional in Talent & Motivatie Analyse
Mijn CV kun je hier in pdf downloadenMijn levensloop en de liefde voor de natuur
Van mijn ouders kreeg ik de liefde voor de natuur mee.
Ik verdiepte me in de kracht van kruiden, bloemen, bomen, dieren, sterren, planeten, winden en andere elementen.
Rond mijn veertigste stelde iemand mij de vraag: Ben jij sjamaan of zo?
Op dat moment wist ik alleen nog maar dat een sjamaan iets met indiaanse cultuur had te maken.
Het was voor mij echter wel de aanleiding om op zoek te gaan naar meer van deze achtergrond
Van kindsbeen aan was ik al gefascineerd door (de wijsheid van) de indianen.
Dus besloot ik me meer te verdiepen in hun levensfilosofie, als ook in dat van andere natuurvolken en culturen.

Toeval bestaat niet
In die jaren ontmoette ik een echte inheems Amerikaanse sjamaan, die internationaal werkte met artsen etc. Ik mocht hem interviewen en kreeg dus de kans hem te vragen wat nou eigenlijk een sjamaan in deze tijd is. Zijn antwoord was: een sjamaan kan een leraar, een arts, een psycholoog, een therapeut, een coach etc zijn.

Vele jaren heb ik mogen leren van en gewerkt met sjamanen, priesters, mediums, medicijnmensen en andere spirituele leraren uit diverse culturen.
Wat me altijd aansprak en inspireerde in ontmoetingen met andere spirituele leraren was hun wijsheid, de verbondenheid met de aarde, de natuur, de kosmos en het nuchtere, de humor die ze uitstralen, in hun hele doen en laten.

Mijn werk
Ik loop mijn eigen levenspad hier in het westen en neem gewoon mijn kennis, ervaring en ‘verkregen’ wijsheid mee en probeer die te implementeren in mijn doen en laten, in mijn leven, in de opvoeding van mijn kinderen, in de omgang met andere mensen, in mijn werk en de diensten die ik aanbied.

Ik ben een veelzijdig mens en zie mezelf niet in een hokje.
Hopelijk kun je mij zien als een gids, een wegwijzer, een inspirator, een generator of zo je wilt een levenswijze amplitiedeskundige, adviseur, trainer, coach die hgraag een stukje met jou meeloopt op je levenspad of in je loopbaan.

Mijn visie
Ik geloof dat alles op elkaar in werkt: gevoel, emotie, fysiek, mentaal, je spirit.
Dat heb ik leren vertalen naar aandacht voor integrale gezondheid en een holistische werkwijze in mijn trainingen en coachingstrajecten.

In welke vorm dan ook…
Welkom op mijn pad.

Gonda Postma | d’Raadgever
Amplitiedeskundige
adviseur, trainer, coach

Mind-Walk your Nature | Vitaliteit Natuurlijk Gezond

LinkedIn: www.linkedin.com/in/gondapostma/
Facebook: Gonda Postma
Mind-Walk your Nature
Instagram: Mind-Walk your Nature