VNG in de Buitenlucht

Vitaliteit Natuurlijk Gezond in de Buitenlucht.
Outdoortrainingen, activiteiten, clinics, workshops, specials, teambuilding, uitjes, retreats, coaching…

Als we het hebben over ‘vitaliteit in de buitenlucht’ dan heb je daar vast ook een plaatje bij.
Kijk anders voor een impressie de foto’s onder aan deze pagina.

Waar houden wij ons mee bezig?
We houden ons graag bezig met bewegen, ontspannen, opladen, ontladen in de natuur (of natuurrijke omgeving) en daarmee met onze leefstijl, algehele gezondheid, vitaliteit, werkvermogen, werkhouding en leiderschap.
Want (binnen) zitten doen we doorgaans al genoeg, zo niet te veel, en bewegen vaak te weinig.
Bovendien is het (behalve gezellig) goed en werkt het verfrissend en inspirerend om regelmatig uit oude patronen en vastgeroeste ritmes gehaald te worden.
Even er op uit, samen of in je eentje, even naar buiten of misschien zelfs met elkaar een training, ‘de hei op’, een survival, expeditie of op safari.
Waarbij ‘even’ niet alleen een trainingsuurtje maar bijvoorbeeld ook dagactiviteit of meerdaagse retreat zou kunnen zijn.

Welke vitaliteitsprogramma’s zijn er zoal en voor wie geschikt?

De verschillende vitaliteitsprogramma’s die wij bieden zijn in te zetten in verschillende trajecten en voor (bijna) alle leeftijden geschikt.
Denk niet alleen aan trainingen, activiteiten en trajecten persoonlijke ontwikkeling maar ook aan loopbaanontwikkeling, re-integratietrajecten, inburgering, sociale activering, revalidatie, welzijn op recept, familie-uitje, teambuilding, bedrijfsuitje, vitaliteitstrainingen voor bedrijven of vitaliteitsprogramma’s voor thuiswerkers, mantelzorgers, ouderen etc

Wanneer en waar
Vitaliteit Natuurlijk Gezond kan in je eigen vrije tijd, maar ook in werktijd. Het kan doordeweeks en in het weekend, het kan in principe op elk gewenst tijdstip (morgen, middag, avond) en het kan het hele jaar door.
Het kan als training, in de vorm van therapeutisch bewegen, als sociale activering, het kan ingepast in een maatwerktraject, een bedrijfstraining, een teambuilding…
Het kan regionaal, nationaal en internationaal georganiseerd worden
Noem maar op en we kunnen er een mouw aan passen.
Maatwerk dus!

Wat hebben we als trainers en coaches in huis?
We hebben zelf van alles in huis aan kennis, wijsheid en ervaring, maar we werken waar gewenst ook samen met andere coaches, trainers, therapeuten, businesscoaches, consulenten etc.
Wat ons verbindt is dat we integraal en complementair werken aan algehele gezondheid, vitaliteit, werkvermogen en werkplezier.

Integraal werken aan gezondheid en vitaliteit van lichaam en geest
Wij weten dat bewegen en werken in een natuurrijke omgeving een positief effect heeft op al die facetten.
We werken aan algehele gezondheid en vitaliteit van lichaam en geest.
Daarbij gebruiken wij in onze trainingen en activiteiten waar gewenst ook methodes en werkvormen uit de gezondheidsleer, leefstijl, natuurgeneeswijzen van andere culturen. Denk bijvoorbeeld aan mindfulness, yoga, tai chi, qigong, voedingsleer, kruidenleer, natuurgeneeswijzen, Tzolkin/Maya wijsheid etc).

Wat zullen de effecten zijn van Vitaliteit in de Buitenlucht?
* het zal zorgen dat je je gezonder voelt, vitaal, energiek, meer ontspannen.
* je zult je gezien, gehoord, gestimuleerd en gesteund voelen
* je zult geïnspireerd worden
* je zult nieuwe inzichten krijgen
* misschien ga je (nieuwe) stappen zetten

Vitaliteit in de Buitenlucht dus!

TIP 1:
Regelmatig organiseren we een ‘Vitaliteit in de Buitenlucht’ – MW Special.
(zie impressie hierboven)
Zo’n introductie activiteit is vooral geschikt om kennis te maken met de laagdrempelige activiteiten uit ons pakket. (we hebben ook geavanceerder trainingen en trajecten en voor allerlei doelgroepen)
Zoek gerust Contact als je ook graag een training of activiteit van ons zou willen ervaren.

Meer info over trainingen en activiteiten met Vitaliteit in de Buitenlucht
Op deze website kun je allerlei trainingen en activiteiten vinden en ideeën opdoen. Voor diverse doelgroepen en leeftijden
Kijk bijvoorbeeld ook eens bij Mind-Walk, bij Mind-Walk voor Bedrijven

Uiteraard mag je ook persoonlijk Contact opnemen voor nadere informatie, inspiratie en overleg over wensen en mogelijkheden.
Als je me een mail wilt sturen neem ik zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een live, telefonisch of online gesprek

Gonda Postma | d’Raadgever
E: draadgever@gmail.com