Mind-Walk in Midden Groningen

HÈ, HÈ…..WE MOGEN WEER!
De regels zijn versoepeld. We mogen weer meer naar buiten, meer bewegen, lekker ontspannen en weer opladen in de natuur. Buitensport mag ook weer. Als trainer heb ik toestemming van de gemeente om weer Mind-Walk outdoortrainingen en -activiteiten te begeleiden voor groepen van max 10 p. (met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen voor ieders veiligheid en gezondheid).

MIND-WALK START OOK IN HOOGEZAND!

Na de zomervakanties starten de Mind-Walk trainingen in Hoogezand
Vanaf september kunnen je weer inschrijven voor onze wekelijkse trainingen in het Gorecht ‘Doe’park in Hoogezand. Bij voldoende belangstellingen kunnen we verschillende dagen en tijdstippen inplannen.
Voor mensen die niet bekend zijn met Mind-Walk is er mogelijkheid aan te melden voor van een (gratis) proefles of een proefperiode van 4 lessen. Hieronder kun je nadere info lezen over de trainingen en/of een proefperiode

Mind-Walk biedt meer-weekse trainingsprogramma’s.

Waarom meerweekse trainingsprogramma’s?
Bewezen is dat regelmatig bewegen en dus routine opbouwen niet alleen goed is voor onze algehele gezondheid, maar dat samen sporten gezellig is en motiveert. Je leert andere mensen kennen en krijgt gaandeweg een band. Daarbij is begeleid bewegen ook een stok achter de deur om meer in beweging te komen en te blijven.
Onder begeleiding van een ervaren trainer-coach werken we samen op  ontspannen en verantwoorde wijze aan onze leefstijl en mindset.

KOM JE KENNISMAKEN?

Kennismaken met Mind-Walk, een nieuwe tak van sport
Omdat Mind-Walk in deze regio een nieuwe tak van sport is, starten we ter kennismaking met een proefperiode.
Je kunt je opgeven voor een (gratis) proefles en/of een proefmaand (4 lessen) à €44 p.p.
Profiteer van een extra actiekorting als je met z’n tweeën of meer tegelijk aanmeldt. De kosten zijn dan € 40 p.p. voor 4 lessen
Groepsgrootte per proeftraining minimaal 4, maximaal 10 personen.

Over Mind-Walk trainingen
Lees meer over onze Mind-Walk trainingen en activiteiten
Ons reguliere Mind-Walk trainingsprogramma beslaat 10 weken en kost € 95. We kunnen onze 10-weekse trainingen starten met minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.
Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een 5 weekse training. Kosten daarvan zijn € 60.

Waar en Wanneer?
Bij voldoende interesse kunnen we deze zomer diverse trainingsgroepen starten. In overleg zijn Mind-Walktrainingen ook mogelijk op andere dagen, tijdstippen en locaties.

  • Heb je het gevoel dat deze outdoortraining wel eens iets voor jou zou kunnen zijn?
  • Misschien weet je nog meer mensen die mee zouden willen doen?
  • Wil je weten of het ook voor jou een geschikte tak van sport is?

Meld je aan!
Neem Contact op met Mind-Walk trainer Gonda Postma (d’Raadgever) via E: draadgever@gmail.com voor info, om je aan te melden of om te laten weten dat je geïnteresseerd bent.