Mind-Walk in Midden Groningen

Ja! Lekker even naar buiten!
We mogen best even naar buiten, meer bewegen, lekker ontspannen en weer opladen in de natuur. (met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen voor ieders veiligheid en gezondheid).

MIND-WALK START OOK WEER IN Midden-Groningen!

Ook dit najaar zijn er weer Mind-Walk trainingen in Midden-Groningen
Zo kun je je onder andere weer inschrijven voor onze wekelijkse trainingen in het Gorecht ‘Doe’park in Hoogezand. Bij voldoende belangstellingen kunnen we verschillende dagen en tijdstippen inplannen.
Voor mensen die niet bekend zijn met Mind-Walk is er mogelijkheid aan te melden voor van een (gratis) proefles of een proefperiode van 4 lessen.
Ook bieden we online begeleide Mind-Walk-programma’s, zodat je het ook op je eigen tijd en in je eigen omgeving kunt deelnemen.
Hieronder kun je nadere info lezen over de trainingen en/of een proefperiode

Mind-Walk biedt meer-weekse trainingsprogramma’s.

Waarom meerweekse trainingsprogramma’s?
Bewezen is dat regelmatig bewegen en dus routine opbouwen niet alleen goed is voor onze algehele gezondheid, maar dat samen sporten gezellig is en motiveert. Je leert andere mensen kennen en krijgt gaandeweg een band. Daarbij is begeleid bewegen ook een stok achter de deur om meer in beweging te komen en te blijven.
Onder begeleiding van een ervaren trainer-coach werken we samen op  ontspannen en verantwoorde wijze aan onze leefstijl en mindset.

KOM JE KENNISMAKEN?

Kennismaken met Mind-Walk, een nieuwe tak van sport
Omdat Mind-Walk in deze regio een redelijk nieuwe tak van sport is, starten we ter kennismaking met een proefperiode.
Je kunt je opgeven voor een (gratis) proefles en/of een proefmaand (4 lessen) à €44 p.p.
Profiteer van een extra actiekorting als je met z’n tweeën of meer tegelijk aanmeldt. De kosten zijn dan € 40 p.p. voor 4 lessen
Groepsgrootte per proeftraining minimaal 4, maximaal 10 personen.

Over Mind-Walk trainingen
Lees meer over onze Mind-Walk trainingen en activiteiten
Ons reguliere Mind-Walk trainingsprogramma beslaat 10 weken en kost € 95. Onder normale omstandigheden kunnen onze 10-weekse trainingen starten met minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.
Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een 5 weekse training. Kosten daarvan zijn € 60.
Afhankelijk van de RIVM maatregelen starten we ook met kleinere groepen. Daarnaast zijn er 1 op 1 en online begeleide trajecten mogelijk.

Waar en Wanneer?
Bij voldoende interesse kunnen er dit najaar diverse trainingsgroepen starten. In overleg zijn Mind-Walk trainingen en trajecten ook mogelijk op andere dagen, tijdstippen en locaties.

  • Heb je het gevoel dat deze outdoortraining wel eens iets voor jou zou kunnen zijn?
  • Misschien weet je nog meer mensen die mee zouden willen doen?
  • Wil je weten of het ook voor jou een geschikte tak van sport is?

Meld je aan!
Neem Contact op met Mind-Walk trainer Gonda Postma (d’Raadgever) via E: draadgever@gmail.com voor info, om je aan te melden of om te laten weten dat je geïnteresseerd bent.