Training

Waarmee kan d’Raadgever je van dienst zijn?
Als d’Raadgever en ervaren trainer/coach, met een achtergrond binnen welzijnswerk, activering- en re-integratie, trainingen en workshops op het terrein van persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling, bij loopbaan ontwikkeling, teambuilding ben ik inzetbaar voor diverse trainingen en maatwerktrajecten.
Voor een uitgebreid CV verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/gondapostma

Mind-Walk specialisatie
Naast mijn uitgebreide achtergrond en werkervaring in het reguliere werkveld heb ik grote affiniteit met bewegen en natuurbeleving.
Uit eigen ervaring weet ik: beweging en natuur hebben positieve invloed op gezondheid en vitaliteit, voor lichaam en geest.
Dat wil ik graag meer mensen laten ervaren.

Met mijn achtergrond qua opleiding en werkervaring in combinatie met mijn specialisatie als Mind-Walk® trainer/coach kan ik een bijzonder activeringspakket aanbieden die inzetbaar is voor diverse doelgroepen en trajecten. Hiermee kan ik mensen van alle kanten in beweging zetten.
Zo organiseer en begeleid ik o.a. graag (outdoor) Mind-Walk en (indoor) Mind-Flow trainingen, clinics, workshops en revalidatie, re-integratie en sociale- activeringstrajecten.
Daarnaast ben ik inzetbaar voor personal coaching en begeleiding van persoonlijke- of loopbaantrajecten.

Wat is Mind-Walk?
Mind-Walk is in de basis een training die gezond en vitaliserend is voor lichaam en geest. Het is een vorm van bewust (mindful) wandelen en bewegen in de natuur en wordt gecombineerd met ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen die geïnspireerd zijn op fitness, tai chi, yoga, qigong.
Mind-Walk is een ontspannen, veilige, effectieve activiteit om de algehele gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Mind-Walk (en de indoor variant Mind-Flow) kunnen als maatwerk-training en trajecten ingezet worden voor diverse doelgroepen.
De Mind-Walk trainingen worden verdeeld over 10 wekelijkse dagdelen, om hiermee een gedegen structuur en regelmaat te bieden ten behoeve van effectieve sociale activering, re-integratie en verandering van leefstijl en beweegpatronen.
Naast Mind-Walk-trainingen zijn er in overleg ook workshops, clinics, teamuitjes en persoonlijke trajecten te organiseren.
Lees meer over Mind-Walk®

Waar is Mind-Walk allemaal goed voor?
Onderzoek wijst uit dat we ons middels bewegen in de natuur steeds gezonder, fitter en vitaler voelen.
Mind-Walk is bijvoorbeeld

  • gezond voor lichaam en geest
  • bij stress en burnout
  • bij chronische aandoeningen
  • bij gewichtsproblemen en obesitas

    Lees meer over diverse wetenschappelijke onderzoeken naar de positieve effecten van wandelen en natuur op de algehele gezondheid: Waar is Mind-Walk allemaal goed voor?

Waar kun je me voor inzetten?
d’Raadgever is als trainer/coach inzetbaar bij bijvoorbeeld:
*persoonlijke ontwikkeling, leefstijl, activering
*centra voor complementaire (integrale) gezondheidszorg en welzijn
*trajecten t.b.v activering, loopbaanontwikkeling, re-integratie en teambuilding
*instellingen, bedrijven en organisaties waar ik kan samenwerken met en bijdragen aan Human Resource Management, Amplitie en aanvullende arbodiensten.

Verder ben ik bijzonder geïnteresseerd mijn werk en samenwerking te vinden in het ontwikkelen en aanbieden van integrale trajecten op het gebied van gezondheid, vitaliteit, leefstijl en re-integratie.

Mijn CV
Een uitgebreid CV kunt u online vinden op mijn LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/gondapostma

U kunt ook mijn uitgebreide CV als pdf opvragen.
Stuur me in dat geval s.v.p. een mail via E: draadgever@gmail.com