Mind-Walk ONline

Goed nieuws!
Wij geven graag een positieve draai aan deze Coronatijd.
Vanaf 2020 kunnen wij Mind-Walk trainers je via verschillende wegen. begeleiden. Niet alleen via de traditionele (live) weg, maar ook kunnen ze online begeleiding bieden: Mind-Walk Vitaal. We hebben trainingsprogramma’s voor zowel particulieren, als ook maatwerktraining voor bedrijven en thuiswerkers.

Voor de online programma’s werken we eveneens met thema’s en maken gebruik van audio, video en werkboeken.
Met de online begeleidingsprogramma’s hebben we een aantal online momenten samen en met behulp van onze opdrachten en oefeningen, inspireren wij jou en helpen je op weg bij jouw eigen wandelingen.
Dat doe je op tijd die jouw past, op een door jou gekozen locatie.
We kunnen contact hebben via telefoon, mail, whatsapp, zoom, skype of facebook

Zo bieden wij graag zoveel mogelijk mensen de kans om de voordelen van Mind-Walk ervaren voor gezondheid, vitaliteit en ontspanning.

Veilig (rekening houdend met de coronamaatregelen) en toch lekker regelmatig naar buiten. Lees meer over Mind-Walk Vitaal, de online begeleidingsprogramma’s voor bedrijven en thuiswerkers.

Er is ook een online begeleidingsprogramma mogelijk voor particulieren.

Mind-Walk Online
online begeleidingsprogramma voor particulieren, bedrijven en thuiswerkers

voor bedrijven:
Mind-Walk Vitaal-trainers verzorgen Mind-Walk trainingen op maat om medewerkers fit en vitaal te houden, maar vooral om het werkgeluk te verhogen.
Juist in deze ‘corona’tijd, waarin er in de vitale beroepen een grote werkdruk en veel stress heerst, is het belangrijk dat medewerkers tijd krijgen voor rust en ontspanning en om “af te schakelen”.


Het Nieuwe Werken vraagt voor ieder een andere aanpak en vorm. De begeleiding van Mind-Walk Vitaliteitstrainers vraagt daarmee ook een andere aanpak, dan voor de crisis en daarom hebben wij ons 8 weeks trainingsprogramma aangepast. (Shift)

Een Mind-Walk trainer begeleidt in het Mind-Walk Vitaal programma, de deelnemers van uw bedrijf op afstand.
We doen dit o.a. via online training en persoonlijke video calls.
De training wordt ook niet meer in groepsverband gegeven, maar medewerkers krijgen de (audio, video, werkboek) oefeningen en opdrachten per mail of in een video gesprek.
Wat er niet veranderd is aan onze aanpak is de persoonlijke begeleiding. Juist in deze tijd staat persoonlijke aandacht voorop.
Voordelen van Mind-Walk Vitaal en Mind-Walk Vitaal Thuis:

🍀 minder ziekteverzuim

🍀 verhoogde productiviteit

🍀 gelukkigere medewerkers

Mind-Walk Vitaal is een aangepast onderdeel van ons reeds bestaande vitaliteitsprogramma: Mind-Walk voor bedrijven.
Dit programma voldoet steeds aan de nieuwste richtlijnen, met begeleiding van jouw personal Mind-Walk trainer middels videotraining of beeldbellen.

SWe stelen voor omdit niet 1x in de week per week te doen, maar we initiëren, stimuleren en begeleiden de deelnemers aan de hand van week thema’s en een 8 weeks trainingprogramma, waarin 3-5 dagen per week een kort Mind-Walk moment en een aantal keren online begeleiding c.q. coaching van de deelnemers.
Dit kan zijn meditatief wandelen of een lichamelijke oefening, zoals een ontspanningsmoment, stressrelease, loopopdracht, ademhalingsoefening etc. Precies wat de meeste werknemers nodig hebben om de rest van de dag (en het werk) weer aan te kunnen.

Mind-Walk ON
Er is ook een online Mind-Walk begeleidingsprogramma voor particulieren

>voor particulieren
Ook voor particulieren bieden we begeleiding met een online trainingsprogramma Mind-Walk your Nature. We hebben voor de begeleiding deels online contact (telefoon, app, mail, zoom, skype of facebook) en je krijgt van ons opdrachten en oefeningen mee (op papier, via audio,video, mail, whatsapp of telefoon.
We streven er naar om de start en de besprekingen deels ook in (online) groepsverband te doen, waar we kunnen delen en uitwisselen.
De wandelingen, oefeningen etc doe je zelf, in jouw tijd en op jouw eigen locatie, waarmee ook dit programma conform de Coronamaatregelen op afstand is en niet in grote groepen buiten.

Doe je mee? Wil je meer info?
Neem dan even CONTACT op met

Gonda Postma,
trainer, coach

Mind-Walk your Nature
E: draadgever@gmail.com