MW-Valentijnspecial 16 februari

MW Valentijnspecial op zondag 16 februari

Mind-Walk Valentijnspecial
Hey pssst! Surprise!
Mag ik je even helpen herinneren?
Vrijdag 14 februari a.s. is het Valentijnsdag (Dag van de ‘Liefde’) en hoe leuk is het dan om je zelf of iemand die speciaal voor je is gewoon eens echt te verrassen. Geen anoniem boeket of kaartje, maar een persoonlijke uitnodiging voor een speelse Mind-Walk outdoor activiteit rond het thema ont-moeten op zondag 16 februari a.s.
Ben je wel in voor iets lolligs en lijkt je dit een leuke verrassing voor iemand die je lief is?

Check! Cheque..
Hoewel een MW-Valentijnspecial is deze ontmoetings activiteit niet alleen voor singles of gericht op ‘daten’. Deze activiteit is voor natuurliefhebbers, voor mannen en vrouwenn die houden van beweging en ontspanning. Het is voor degenen die graag andere mensen willen ontmoeten en zichzelf en/of elkaar op een speelse en ontspannen manier beter willen leren kennen.
Dus waarom zou je niet je partner uitnodigen, of een vriend/vriendin, een collega of een familielid, je buurvrouw, of een toch een andere bekende/onbekende met wie je graag nader zou kennismaken?
Kom nu alvast in beweging.

Tip: je kunt iemand op Valentijnsdag zelf verrassen met de uitnodiging voor deze MW-Valentijnspecial op zondag16 februari a.s.

Uitnodiging en Aanmelden
Wel fijn als je jezelf en/of je genodigde ruim van te voren aanmeldt, zodat ik de nodige voorbereidingen kan treffen voor deze outdooractiviteit. Ik bestel goed weer en zorg voor een locatie waar we ook even naar binnen kunnen of waar je aansluitend misschien nog iets kunt eten-drinken.
Als je op tijd aanmeldt zou ik desgewenst misschien nog een leuke persoonlijke (anonieme?) uitnodiging voor je kunnen maken of doen.
Met liefde.
Ik hoor graag van je. Mijn contactgegevens vind je hieronder

Locatie
De locatie die ik voor deze MW-Valentijnspecial voor ogen heb heeft voldoende parkeergelegenheid. We gaan elkaar ont-moeten op een natuurrijke plek ergens in Noord Drenthe-Midden Groningen. (exacte locatie wordt na aanmelding bekend gemaakt)

Info & Aanmelden

voor info en aanmelden graag contact opnemen met:

Gonda Postma | d’Raadgever | Mind-Walk your Nature
via E: draadgever@gmail.com