Midi-retraite met Sri Annatta in NL

Algehele gezondheid volgens oosterse en westerse wijsheid
Uitnodiging voor een midi-retraite met Sri Annatta
16 maart 2023 in Mûnein (Moleneind, Friesland)

Voor wie is deze Midi-retraite over algehele gezondheid?
Ben je ook een voorstander van positieve gezondheid of pionier in de integrale cq complementaire gezondheids- en welzijnszorg?
Weet jij, of wil je weten hoe je kunt bijdragen aan een gezonde balans tussen lichaam en geest van jezelf en/of je cliënten? Dan wil je zeker aanwezig zijn op de midi-retraite met Sri Annatta.

Sri Annatta, is sinds meer dan 40 jaar woonachtig en werkzaam als Yogi en monnik in Thailand, geeft daar o.a. lessen op het gebied van gezondheid, meditatie en inzichten in tempels en op zijn Maîtri Metta Project (een meditatie-retreat centrum) maar ook online deelt hij advies en wijsheid.

Sri heeft zijn studies m.b.t. complementaire gezondheid gevolgd in Nederland, Tibet, Nepal, India, Indonesië, Birma, Laos en Thailand en heeft oosterse en westerse wijsheid in zijn werk geïntegreerd. De cumulatie van dit alles is een combinatie van voeding en levenswijze alsmede gerichte aanpak voor geestelijke en fysieke gezondheid middels o.a. protocollen, voedingsadviezen, zelfonderzoek, vele vormen van meditatie, Yoga (ook Hatha en Kundalini), Kunye, Bhavana, Mantra zingen, Vipassana Khammathaan, Dhammakaya, Mindfulness, klankschalen etc.

In maart komt Sri naar Nederland en om meer mensen de gelegenheid te geven hem te ontmoeten en geïnspireerd te worden in hun leven en werk door deze bijzondere leraar, organiseren wij in het Noorden een midi-retraite met hem.

Welkom bij deze midi-retraite op 16 maart a.s.
Graag nodigen we je uit voor een ontmoeting met Sri Annatta in een middag- en/of avondprogramma rond positieve, integrale gezondheid, meditatie en inzichten.
Het programma is open voor interactieve vragen die bij jou (of in jouw praktijk) leven en welke wijsheid jij inbrengt. 
Het avondprogramma is een vervolg op het middag programma, maar zijn ook los van elkaar te volgen.

Indoor en outdoor opties tijdens deze midi-retraite
De locatie waar we deze dag te gast zijn is landelijk gelegen en als het weer meezit zullen we ook zeker in de omliggende natuur gaan oefenen of meditatief wandelen
Vorm en inhoud zullen passend aan de weersomstandigheden en de mogelijkheden van de deelnemers worden ingevuld. (hou rekening met kleding/schoeisel)

Middagprogramma
Tijdens het interactief middagprogramma zal Sri Annatta ons met zijn kennis en wijsheid verrijken t.a.v. leefstijl, beweging, voeding, en suppletie daarop en nodigen we uit tot gesprek en uitwisseling.
Sri zal van zijn kant protocollen toelichten over en hoe het Boeddhisme al van oudsher omgaat met integrale gezondheid, zorg en welzijn. Hij gaat in op de  brug tussen wetenschap, bewustzijn, complementaire gezondheidszorg èn hoe dit toe passen in de praktijk.
Middels praktische oefeningen zullen we ook besteden aandacht besteden aan onze eigen integrale gezondheid en welzijn.
Als het weer meezit zullen we ook in de omliggende natuur oefeningen gaan doen.
Het programma is open voor interactieve vragen die bij jou (of in jouw praktijk) leven en welke wijsheid jij inbrengt. 

Avondprogramma
In de avond zal Sri het accent leggen op meditatie met praktische adem- of yoga oefeningen, mantra’s zingen, hoe je kunt werken met energetische lichamen en hoe je een positief resultaat kunt creëren op gezondheid en welzijn, van jou en de ander. Ook dan zal er ruimte zijn voor vragen en uitwisseling.
Het avondprogramma is een vervolg op het middag programma, maar is ook los te volgen.

Wanneer en waar is deze midi-retraite met Sri Annatta?
Datum: 16 maart 2023
Tijden:
Middagprogramma: 14.30-18.00u
Avondprogramma: 19.00-22.00u (inloop vanaf 18.30)

Locatie: Bij Alberdina Turkstra in Mûnein (Moleneind, Friesland)
Adres: Aukje Wijbengastrjitte 1B, 9063 JX Mûnein

Bijdrage?
De verdiepingsprogramma’s worden door Sri Annatta aangeboden op basis van donatie, waarbij zijn intentie is, dat iedereen moet kunnen deelnemen en een bijdrage geen belemmering moet vormen voor mensen met minder financiële draagkracht.

Wij als organisatoren willen graag laten weten dat Sri als Yogi en monnik uitsluitend leeft en werkt op basis van donaties. Om hem en zijn werk te ondersteunen organiseren wij deze retraite.

Met jouw bijdrage dekken wij de huur en servicekosten voor de locatie, reis- en verblijfskosten van Sri en is incluis drinken en lichte versnapering voor de deelnemers.
Alle extra inkomsten en donaties zijn voor levensonderhoud van Sri en voor de verdere ontwikkeling van zijn meditatie-retreat centrum (Maîtri Metta Project) in Thailand.
Betaling en donaties bij voorkeur contant op de dag zelf.

Richtlijn bijdrage middagprogramma incluis (maaltijd)soep vanaf €55
Richtlijn bijdrage avondprogramma vanaf €25
Richtlijn bijdrage middag ‘en avond programma €75

Wat neem je mee?
-Je mag een eigen yogamat, badlaken en of meditatiekussen meenemen
Mensen die niet op de grond kunnen zitten, kunnen gebruik maken van aanwezige stoelen. 
(graag bij aanmelding doorgeven)

-Tussen de twee programma’s in wordt warme (maaltijd) soep aangeboden,.
Indien dit voor jou niet genoeg is,  neem dan zelf nog iets mee.
-Trek deze dag iets aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen en denk ook aan passende kleding voor eventuele buitenactiviteit.

Organisatoren
Deze midi-retraite met Sri Annatta wordt georganiseerd door Alberdina Turkstra en Gonda Postma | d’Raadgever.

Aanmelden per mail!
In verband met de voorbereiding van de ruimte en de verzorging van de inwendige mens, vragen we je tijdig aan te melden bij onze coördinator

Aanmelden kan via email bij Gonda Postma | d’Raadgever
E: draadgever@gmail.com
Graag aanmelden met je naam, aantal deelnemers en Midi-retraite 16 maart, middag/ avond/ zowel middag als avond* (*kies welke van toepassing is).
Laat ons bij aanmelding ook even weten of  je een stoel nodig hebt.

Meer info over deze retraite en het werk van Sri Annatta kun je vinden op:
www.draadgever.nl/midi-retraite-met-sri-annatta-in-nl/
www.buddhapilgrimage.com. en op zijn fb-pagina en youtube-kanaal ‘Sri Annatta’.
(abonneer je gratis op zijn youtubekanaal)
Info over het Maitri Metta Project in Thailand op fb en website: www.buddhapilgrimage.com/maitri-metta-nederlands/

Info over andere programma’s van Sri Annatta in NL, België, Duitsland en Thailand tijdens zijn rondreis in maart 2023 kun je vinden in Agenda Sri Annatta mrt 2023 in NL, Du, Be of vragen via E: sriannatta@gmail.com