Mayawijsheid

Coaching m.b.v. Mayawijsheid

Zou jij een gids op je levensreis willen?
Wens jij iemand die jou persoonlijk kan begeleiden en ondersteunen in jouw ontwikkelingen en processen, vanuit kennis, wijsheid en levenservaring?

Ben ik de coach die jij zoekt?
Mijn naam is Gonda Postma | d´Raadgever en als trainer en coach maak ik gebruik van kennis en wijsheid zoals ik die in mijn opleidingen en later ook in verschillende culturen heb mogen leren kennen. Zo is ook Mayawijsheid op mijn pad gekomen en ben ik Tzolkincoach geworden.
Ik kan je zowel live als online begeleiding bieden.
Persoonlijk neem ik ook hierbij mijn cliënten graag mee de natuur in.

Wat mag je van mij als coach verwachten?
Coaching betekent voor mij een poosje meelopen op iemands pad en je gidsen op jouw levensreis
Als coach ben ik een vertrouwenspersoon, begeleider, trainer, wegwijzer en inspirator inéén.
Van mij mag je een holistische kijk en een integrale aanpak verwachten.
We werken samen op fysiek, mentaal, emotioneel en bezielingsniveau.

Omdat ik het leven zie als een integrale en onlosmakelijke samenhang van ‘Body, Mind, en Spirit’ ben ik naast mijn reguliere opleidingen in de leer geweest bij verschillende spirituele leraren, uit culturen waar de holistische wijsheid een belangrijk rol speelt in het dagelijks leven (o.a. boeddhisme en verschillende vormen van sjamanisme).
Een coachingstraject met mij gaat gepaard met spiegelen en sparren waarbij groot palet aan werkvormen en handvatten van mijn kant ingezet kan worden.

Door studie en in de praktijk heb ik mogen ondervinden dat Mayawijsheid een geweldig kompas is voor bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, relaties, teamontwikkeling etc is.

Coaching m.b.v. de wijsheid van de Maya
In mijn werk maak ik o.a. gebruik van de wijsheid en de archetypische profielen van de oude Maya, (de Tzolkin of Mayakalender).
Mayawijsheid, de Tzolkin of 13 manenkalender is wijsheid die gebasseerd is op de astrologie van de Maya. (oud-Indiaans volk)
Het universum heeft ons zoveel te vertellen over onze essentie en de bron van alles.
En daar wisten natuurwijzen als de Maya alles van.

Zoek je een gids op je levenspad?
Zoek gerust en vrijblijvend Contact voor een nadere kennismaking en inventarisatie van jouw vraag of coachingsbehoefte.
Het eerste kennismakingsgesprek online via zoom, skype, whatsapp of bellen is altijd gratis.

Wat kan ik als trainer-coach voor je betekenen?
Als je wilt (en als het klikt) help ik je met mijn kennis, wijsheid en ervaring een eindje op weg om bewuster te worden wie jij ‘in essentie’ bent en wat jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen zijn.
Hiermee kan ik je ondersteunen in jouw persoonlijke of loopbaanontwikkeling.
Om je te laten herkennen wanneer je welke stappen je het best kunt maken geef ik je handvatten om jouw weg makkelijker te bewandelen, jouw kracht efficiënter in te zetten en jouw doelen eenvoudiger te bereiken.

In welke vorm kan ik je helpen?
* Dat zou kunnen middels één of een paar individuele sessies, in een workshop, via skype, of samen erop uit de natuur in. (wandelcoaching, Mind-Walk your Nature).
* coaching kan ook in de vorm van supervisie/intervisie (individueel of groepen)
* Daarnaast begeleid ik ook groepen, teambuildingstrainingen en -activiteiten mbv Mayawijsheid, al dan niet in combinatie met Mind-Walk your Nature
* Ook zijn er mogelijkheden voor een door mij begeleide meerdaagse retreat op mijn Pleisterplaats of een nader af te spreken locatie.

Wat gaan we doen en wat ga je leren?
Als je wilt ben ik je gids en kunnen we samen jouw pad tekenen, uitstippelen, vormgeven, verbeelden, verwoorden en zo zorgen dat ook jij je levenspad en loopbaan steeds bewuster leert bewandelen.
Je zult je eigen talenten en kwaliteiten leren kennen en inzetten en ontdekken dat je steeds dichter bij je ware essentie komt waardoor de dingen steeds moeitelozer gaan en jij kunt leven, werken, stralen en creëren vanuit passie en kracht.

“Je kunt niet bepalen uit welke hoek de wind waait, maar je kunt wel je eigen zeilen zetten”

Leven met de Mayakalender als kompas betekent dat je, net als de Maya (een oud Indiaans natuurvolk) je leven en werk leert afstemmen op de Tzolkin, de natuur, je natuurlijke eigenschappen, kwaliteiten en talenten en de energieën die de dag, je levenspad, en je relaties beïnvloeden.

Ben je benieuwd wat jouw kracht is volgens Mayawijsheid?
Ik kan voor jouw een persoonlijk Mayawijsheidprofiel samenstellen.
Zo’n persoonlijk profiel wordt berekend aan de hand van de stand van de sterren en planeten tijdens je geboorte. Je vindt daarin een uitgebreide typering van jouw profiel (blauwdruk) en de thema’s van je levenspad.
Ik geef daarbij een uitgebreide uitleg in een persoonlijke sessie (live of online) en we kunnen desgewenst hiermee ook in een persoonlijk traject van meerdere sessies aan het werk.

Hier kun je formulier downloaden om alvast je geboorteteken berekenen: Wie-ben-jij-in-de-Maya-kalender

Wil jij jouw profiel in woord en beeld?
Dat kan ook! Dan nodig ik je uit voor fotoshoot ‘In je Element’ waarbij ik uitdrukking geef aan de elementaire delen van jouw profielomschrijving. (ik hou van schone kunst, ben fervent fotograaf en ‘toevallig’ ook een creatieve presentatieadviseur).

Ben jij zelf óók creatief en beeldend ingesteld, dan is het ook erg leuk om zelf of samen een persoonlijke profielcollage of beeldend CV te maken.

Desgewenst kan ik/kunnen we dus zowel in woord als in beeld een persoonlijk profiel voor jou maken. Een geschenk aan jezelf of voor iemand die je dit cadeau wilt doen. Lees meer over mijn diensten als fotograaf

Zoek contact
Reageer je gerust als je vragen hebt en laat me weten wat ik voor je kan betekenen.

Gonda Postma | d’Raadgever
E: draadgever@draadgevergmail-com

Jouw kompas voor elke dag:
Hieronder zie je wat de dagelijkse tekens zijn volgens de Mayakalender (Dreamspel)

De Dagenergie

Mayawijsheid als kompas voor leven en werk
Verder verwijs ik je ook graag naar mijn facebookpagina’s Gonda Postma en Mind-Walk your Nature waar je, net als honderden andere ‘likers’ en volgers, kunt lezen en zien wat ik met regelmaat blog over de toepassing van Mayawijsheid in ons dagelijkse leven en werk.

Indicatie kosten persoonlijke coaching, wandelcoaching, workshop
> Het eerste kennismakingsgesprek online via zoom, skype, whatsapp of bellen is altijd gratis.
> Mijn algemene tarief voor live en online of telefonische coaching is € 40 per half uur, € 75 per uur (ex btw)
> berekening en online of telefonische bespreking (ca 1 uur) van jouw persoonlijk profiel, inclusief levenspad, leerweg, relaties, talent, missie etc.: totaal € 150 (ex btw)
> voor live wandelcoaching en/of fotoschoot ‘in je element’ trekken we meer tijd uit. vanaf € 125, ex btw en ex reiskosten

> een workshop kost vanaf € 55 per dagdeel p.p. of € 95 p.p. per dag
> een begeleide retreat, inclusief maaltijden, overnachtingen v.a. € 125 p.p.p.d.